Jetboil Flash Blue Desert

Plynový vařič Flash, nebo lépe cestovní rychlovarná konvice, se výborně hodí pro všechny zapřisáhlé bushcraftery, stejně jako nenáročné turisty a outdoorové nováčky. Flash představuje revoluční způsob vaření na cestách – rychle a jednoduše! Stačí jeden klik integrovaného zapalovače a za dvě a půl minuty máte vařicí vodu.
bluedes
Doprava zdarma
3 146 Kč 2 600 Kč bez DPH
Vyberte variantu
Barva
ČernáObjednáme u výrobce
ModráObjednáme u výrobce
Modro-zelenáObjednáme u výrobce
ZelenáObjednáme u výrobce
Objednáme u výrobce
Osobně v Modleticích:na dotazPřepravní společností:na dotaz
KódFLASHBD-EUPNRevoluční outdoorový vařič - lehký, úsporný a rychlýVýrobceJETBOIL
Jetboil Flash 1l – Nejuniverzálnější a nejprodávanější vařič Flash je určený pro všechny aktivity ve volné přírodě a zároveň pro ty, kteří potřebují v krátké době připravit horkou vodu kdekoliv a kdykoliv. Jeho předností je kompaktnost systému, který celý včetně 100g kartuše ukryjete uvnitř nádoby. V batohu přitom nezabere příliš místa. Je proto super technickou vychytávkou například pro rybáře, kteří ani venku nechtějí přijít o možnost uvařit si lahodnou kávu. Ocení jej také motorkáři nebo obchodní zástupci, kteří potřebují na cestách krátkou zastávku k občerstvení. Stačí jeden klik a máte uvařeno Plynový vařič Flash, nebo lépe cestovní rychlovarná konvice, se výborně hodí pro všechny zapřisáhlé bushcraftery, stejně jako nenáročné turisty a outdoorové nováčky. Flash představuje revoluční způsob vaření na cestách – rychle a jednoduše! Stačí jeden klik integrovaného zapalovače a za dvě a půl minuty máte vařicí vodu. Obal indikující teplotu Neoprenový obal obsahuje gelový teploměr, který změnou barvy indikuje, jaké teploty voda aktuálně dosahuje. To oceníte například na cestách s malými dětmi, když připravujete kaši nebo ohříváte příkrm. Pokud potřebujete opravdu vařící vodu, nemusíte pod víčkem stále kontrolovat, zda voda vře, stačí jeden pohled na teploměr. Hlavní přednosti> Neoprenový izolační obal s úchytem Termo-chromatický gelový indikátor teploty (inovace - na původním JetBoilu nebyl) Varná nádoba s FluxRing® systémem Hořák s piezo zapalováním a regulací plamene Víčko s nálevkou pro snadné pití přímo z nádoby Plastový kryt tepelného výměníku sloužící i jako hrnek a odměrka Skládací trojnožka pro lepší stabilitu (inovace - na původním JetBoilu nebyla) Na jednu 100g plynovou kartuši s Jetboil Flash uvaříte až 12l horké vody Jeden z nejefektivnějších vařičů na trhu Uvaříte 0,5 litru vody za 2,5 minuty i v těch nejdrsnějších podmínkách Lehký a skladný – Jetboil Flash váží pouze 400g (bez kartuše) Hmotnost: 400g (bez kartuše) Objem nádoby: 1L Doba varu 0,5 litru: cca 2 minuty
VýrobceJETBOIL
BarvaModro-zelená
Jetboil Flash 1l – Nejuniverzálnější a nejprodávanější plynový vařič s efektivním směrováním plamene a kompaktní konstrukcí umožňující sbalení celé sestavy do varné nádoby.

V ceně všech námi nabízených vařičů Flash jsou dvě plynové kartuše 100g zn. JetPower






Vařič JetBoil jsme v Touratechu dostali do ruky poprvé v roce 2004 a někteří z našeho týmu ho používají dodnes. Je to absolutně návykový vařič, který můžete vozit na motorce nebo i v autě, pořád ho mít připravený aby za dvě minuty uvařil dost vody pro dva lidi na kávu, čaj nebo nějaké rychlé jídlo. 100g kartuše vydrží neuvěřitelně dlouho (při vaření vody na dvě kafe 2x denně bezproblémů zvládne dvoutýdenní dovolenou), vařič má piezzo zapalování a spodní kryt se dá použít jako šálek - nemusíte pít z horké varné nádoby. Vše potřebné je uvnitř nádoby, otevřete víčko a za chvilku vaříte. Vylijete zbytek vody z nádoby, naskládáte vše zpátky, zavřete víčko a můžete jet dál. Několika dalším výrobců vařičů nedal úspěch JetBoilu spát a na trhu najdete několik konstrukcí, které vypadají podobně (zejména používají vlnovce pro lepší využití tepla) ale Jetboil je jen jeden a má prostě optimální rozměry a výkon. Navíc je ultra spolehlivý. Jeden z výrobků, které opravu můžeme doporučit.


Flash je určený pro všechny aktivity ve volné přírodě a zároveň pro ty, kteří potřebují v krátké době připravit horkou vodu kdekoliv a kdykoliv. Jeho předností je kompaktnost systému, který celý včetně 100g kartuše ukryjete uvnitř nádoby. V batohu přitom nezabere příliš místa. Je proto super technickou vychytávkou například pro rybáře, kteří ani venku nechtějí přijít o možnost uvařit si lahodnou kávu. Ocení jej také motorkáři nebo obchodní zástupci, kteří potřebují na cestách krátkou zastávku k občerstvení.

Stačí jeden klik a máte uvařeno
Plynový vařič Flash, nebo lépe cestovní rychlovarná konvice, se výborně hodí pro všechny zapřisáhlé bushcraftery, stejně jako nenáročné turisty a outdoorové nováčky. Flash představuje revoluční způsob vaření na cestách – rychle a jednoduše! Stačí jeden klik integrovaného zapalovače a za dvě a půl minuty máte vařicí vodu.

Obal indikující teplotu
Neoprenový obal obsahuje gelový teploměr, který změnou barvy indikuje, jaké teploty voda aktuálně dosahuje. To oceníte například na cestách s malými dětmi, když připravujete kaši nebo ohříváte příkrm. Pokud potřebujete opravdu vařící vodu, nemusíte pod víčkem stále kontrolovat, zda voda vře, stačí jeden pohled na teploměr.

Hlavní přednosti>
Neoprenový izolační obal s úchytem
Termo-chromatický gelový indikátor teploty (inovace - na původním JetBoilu nebyl)
Varná nádoba s FluxRing® systémem
Hořák s piezo zapalováním a regulací plamene
Víčko s nálevkou pro snadné pití přímo z nádoby
Plastový kryt tepelného výměníku sloužící i jako hrnek a odměrka
Skládací trojnožka pro lepší stabilitu (inovace - na původním JetBoilu nebyla)
Na jednu 100g plynovou kartuši s Jetboil Flash uvaříte až 12l horké vody
Jeden z nejefektivnějších vařičů na trhu
Uvaříte 0,5 litru vody za 2,5 minuty i v těch nejdrsnějších podmínkách
Lehký a skladný – Jetboil Flash váží pouze 400g (bez kartuše)

Hmotnost: 400g (bez kartuše)
Objem nádoby: 1L
Doba varu 0,5 litru: cca 2 minuty

Rozkládací nožičky pro lepší stabilitu vařiče jsou u nás součástí dodávky všech typů Jetboil Flash





Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvku
Zeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvku
Přidat reakci
PopisDalší informaceDiskuze
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies