KLIM Tie Down Double Cam - kurty s utahováním z obou stran (2ks)

Kurty pro spolehlivé a rychlé upevnění motocyklu na vozík, do dodávky, na autovlaku atd.. Model s utahováním z obou stran (symetrické provedení)
Obrázek
1 192 Kč 985 Kč bez DPH
SKLADEM - Praha
Osobně v Modleticích:ihnedPřepravní společností:pondělí 29.4
Kód3741-000-000-000VýrobceKLIM
Kurty pro spolehlivé a rychlé upevnění motocyklu na vozík, do dodávky, na autovlaku atd.. Provléknete jednu stranu kurty brejlemi přední vidle, zaháknete háček do otvoru na kurtě. Druhou stranu protáhnete okem na vozíku, podlaze auta apod, protáhnete kovovou sponou a utahováním vypínáte motorku do tlumičů. Totéž na druhé straně. Kurty se dodávají v páru. Pro absolutně spolehlivé připevnění i velkého endura potřebujete 2x 2 kurty. Pro připevnění lehčího endura třeba v dodávce stačí jeden pár. V nabídce máme i další modely včetně ráčnových a bezpečnostních se zámkem.
VýrobceKLIM
Kurty pro spolehlivé a rychlé upevnění motocyklu na vozík, do dodávky, na autovlaku atd..

Provléknete jednu stranu kurty brejlemi přední vidle, zaháknete háček do otvoru na kurtě. Druhou stranu protáhnete okem na vozíku, podlaze auta apod, protáhnete kovovou sponou a utahováním vypínáte motorku do tlumičů. Totéž na druhé straně. Kurty se dodávají v páru. Pro absolutně spolehlivé připevnění i velkého endura potřebujete 2x 2 kurty. Pro připevnění lehčího endura třeba v dodávce stačí jeden pár.

V nabídce máme i další modely včetně ráčnových a bezpečnostních se zámkem.
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvku
Zeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvku
Přidat reakci

Tabulku velikostí si můžete stáhnout zde.

Velikosti rukavic:


PopisDalší informaceDiskuzeTabulka velikostí
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies