McNett TENACIOUS

Samolepící transparentní matné záplaty vytvářející vodonepropustný slep
Obrázek
Obrázek
Obrázek (1)
Obrázek (2)
200 Kč 165 Kč bez DPH
SKLADEM - Praha
Osobně v Modleticích:pozítří (v pracovní dny)Přepravní společností:úterý 23.4
Kód10693VýrobceMcNett
McNett TENACIOUS TENACIOUS jsou samolepící transparentní matné záplaty s tlakově sensitivní lepící plochou k vodotěsné opravě roztržení membránových a zátěrovaných tkanin. Návod k použití: Stačí vystřihnout z pásu potřebnou záplatu, zakulatit rohy záplaty, přitlačit z lícu nebo rubu na slepované místo a získáme vodonepropustný slep, který vydrží minimálně jedno praní. Plná pevnost slepu nastane po 24 hodinách od nalepení. Záplata výborně drží na zátěrované, t.j. rubové straně a rovněž na lícové straně, pokud lícová tkanina nemá příliš hrubou strukturu. Upozornění: Záplata by měla být větší než roztržené místo minimálně o 10 mm v každém směru. Záplata je vhodná i pro havarijní překrytí slepu provedeného polyuretanovými lepidly, aby se zabránilo lepkání při okamžitém použití a zajistila fixace před dosažením konstrukční pevnosti. Balení: transparentní matný pás o rozměrech 500 x 75 mm v plastové válcové krabičce
VýrobceMcNett
McNett TENACIOUS
TENACIOUS jsou samolepící transparentní matné záplaty s tlakově sensitivní lepící plochou k vodotěsné opravě roztržení membránových a zátěrovaných tkanin.

Návod k použití: Stačí vystřihnout z pásu potřebnou záplatu, zakulatit rohy záplaty, přitlačit z lícu nebo rubu na slepované místo a získáme vodonepropustný slep, který vydrží minimálně jedno praní. Plná pevnost slepu nastane po 24 hodinách od nalepení. Záplata výborně drží na zátěrované, t.j. rubové straně a rovněž na lícové straně, pokud lícová tkanina nemá příliš hrubou strukturu.

Upozornění: Záplata by měla být větší než roztržené místo minimálně o 10 mm v každém směru.

Záplata je vhodná i pro havarijní překrytí slepu provedeného polyuretanovými lepidly, aby se zabránilo lepkání při okamžitém použití a zajistila fixace před dosažením konstrukční pevnosti.

Balení: transparentní matný pás o rozměrech 500 x 75 mm v plastové válcové krabičce
ObrázekObrázek
Obrázek (1)Obrázek (1)
Obrázek (2)Obrázek (2)
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvku
Zeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvku
Přidat reakci
PopisDalší informaceObrázkyDiskuze
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies