RNS kabel pro připojení Garmin GPS řady 276

RNS kabel pro připojení Garmin navigace řady 276 k repeateru RNS * Určeno výhradně pro závodní použití! *
Obrázek (2920)
1 411 Kč 1 166 Kč bez DPH
Objednáme u výrobce
Osobně v Modleticích:na dotazPřepravní společností:na dotaz
KódRNS-kabel-276VýrobceRallye Navigation Solutions
RNS kabel pro připojení Garmin navigace řady 276 k repeateru RNS O výrobci: Jde o malosériovou výrobu špičkových komponentů pro rallye. Nejedná se asi o věci určené pro jezdce na XL Rallye, kteří jedou podle itineráře jednou za rok ale pro někoho, kdo se chystá na rallye v Albánii, Tunisu, Maroku nebo i větší podniky typu Heroes Legend nebo dokonce Dakar. Na těchto rallye se v kategorii motocyklů používaly v 90% případů komponenty ICO. Jen pár jezdců používalo univerzálnější (a těžší) IMO. RNS je nový hráč na trhu a je evidentní, že o to je zájem, protože výrobce (a autor) nabídli to, co si jezdci přáli a co jim ICO nenabídne. Mezi jezdci, kteří již v uplynulých měsících začali používat výrobky RNS a budou je používat i na Dakaru, najdete řadu špičkových jmen - mezi prvními to byl tým Davida Casteu (Yamaha Motor France) a po úspěšných testech na Abu Dhabi Desert Challenge dodává RNS navigační komponenty pro Husqvarna Speedbrain tým (vč. Paulo Goncalvese), Sherco Rallye Raid tým Alaina Duclose a KTM factory tým včetně Marca Comy a Cyrila Desprese. Nově pojede s RNS například Joan Barreda, Bianchi Pratta nebo Alex Zanotti...
VýrobceRallye Navigation Solutions
RNS kabel pro připojení Garmin navigace řady 276 k repeateru RNS

O výrobci:
Jde o malosériovou výrobu špičkových komponentů pro rallye. Nejedná se asi o věci určené pro jezdce na XL Rallye, kteří jedou podle itineráře jednou za rok ale pro někoho, kdo se chystá na rallye v Albánii, Tunisu, Maroku nebo i větší podniky typu Heroes Legend nebo dokonce Dakar.
Na těchto rallye se v kategorii motocyklů používaly v 90% případů komponenty ICO. Jen pár jezdců používalo univerzálnější (a těžší) IMO. RNS je nový hráč na trhu a je evidentní, že o to je zájem, protože výrobce (a autor) nabídli to, co si jezdci přáli a co jim ICO nenabídne.
Mezi jezdci, kteří již v uplynulých měsících začali používat výrobky RNS a budou je používat i na Dakaru, najdete řadu špičkových jmen - mezi prvními to byl tým Davida Casteu (Yamaha Motor France) a po úspěšných testech na Abu Dhabi Desert Challenge dodává RNS navigační komponenty pro Husqvarna Speedbrain tým (vč. Paulo Goncalvese), Sherco Rallye Raid tým Alaina Duclose a KTM factory tým včetně Marca Comy a Cyrila Desprese. Nově pojede s RNS například Joan Barreda, Bianchi Pratta nebo Alex Zanotti...
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvku
Zeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvku
Přidat reakci
PopisDalší informaceDiskuze
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies