Zamykatelný držák Garmin ZUMO 590/595 - stříbrná anodizace

Nový motocyklový zamykatelný držák pro GPS Garmin ZUMO 590/595 - stříbrný
Obrázek (4132)
Doprava zdarma
Obrázek (4132)
Obrázek (4134)
Obrázek (4140)
Obrázek (4144)
4 065 Kč 3 360 Kč bez DPH
Objednáme u výrobce
Osobně v Modleticích:na dotazPřepravní společností:na dotaz
Kód01-065-0790-0VýrobceTOURATECH
Související výrobky

Zamykatelný držák Garmin ZUMO 590/595 - černá anodizace

Zamykatelný držák Garmin  ZUMO 590/595 - černá anodizace
Objednáme u výrobce
3 360 Kč bez DPH4 065 Kč
Kovový, odpružený a zamykací držák navigace Garmin Zumo 590/595 se stříbrně anodizovanými díly. Všechny Touratech držáky jsou navržené a vyrobené tak, aby co nejvíce ochránily elektroniku GPS navigace proti vibracím a prodloužily její životnost, zabránily vypadnutí GPS z napájecích zad (originální výrobek Garmin - součást dodávky navigace) např. při přejezdu nerovnosti na silnici nebo při jízdě v terénu a především - zabránily krádeži navigace např. během placení na benzínové stanici apod. Konstrukce je určená jak pro silniční, tak offroad využití a to jak na velkých, tak i ostrých enduro motocyklech, dálkových expedicích apod. Upozornění: originální plastový napájecí držák (záda) není součástí dodávky, jde o výrobek dodávaný k navigaci GPS nebo samostatně dostupný jako volitelný díl Garmin. - vyrábí se černá i stříbrná verze s anodizovaných povrchem (elektrochemická úprava - nejde o lakování) - konstrukce z kombinace hliníku a nerez oceli - speciálně navrženo pro navigaci Zumo 590 s využitím originálního napájecího modulu (není možné upevnění navigace bez tohoto modulu) - zamykání pomocí zámku s klíčem, který lze harmonizovat s ostatními zámky Touratech (např. kufry) - konstrukce držáku umožňuje upevnění pomocí standardního systému RAM Mount i na tyčovinu 12mm pomocí dvojice nerezových klem s možností svislé i horizontální montáže navigace. - není možné měnit orientaci navigace bez přemontování upevňovacích šroubů - vyrobeno v Německu Upozornění: aktuální fotografie zobrazují prototyp ve stříbrné verzi! Vyobrazená navigace a plastový napájecí držák NEJSOU součástí dodávky kovového držáku a kupují se samostatně!
VýrobceTOURATECH
Kovový, odpružený a zamykací držák navigace Garmin Zumo 590/595 se stříbrně anodizovanými díly.

Všechny Touratech držáky jsou navržené a vyrobené tak, aby co nejvíce ochránily elektroniku GPS navigace proti vibracím a prodloužily její životnost, zabránily vypadnutí GPS z napájecích zad (originální výrobek Garmin - součást dodávky navigace) např. při přejezdu nerovnosti na silnici nebo při jízdě v terénu a především - zabránily krádeži navigace např. během placení na benzínové stanici apod. Konstrukce je určená jak pro silniční, tak offroad využití a to jak na velkých, tak i ostrých enduro motocyklech, dálkových expedicích apod.

Upozornění: originální plastový napájecí držák (záda) není součástí dodávky, jde o výrobek dodávaný k navigaci GPS nebo samostatně dostupný jako volitelný díl Garmin.

- vyrábí se černá i stříbrná verze s anodizovaných povrchem (elektrochemická úprava - nejde o lakování)
- konstrukce z kombinace hliníku a nerez oceli
- speciálně navrženo pro navigaci Zumo 590 s využitím originálního napájecího modulu (není možné upevnění navigace bez tohoto modulu)
- zamykání pomocí zámku s klíčem, který lze harmonizovat s ostatními zámky Touratech (např. kufry)
- konstrukce držáku umožňuje upevnění pomocí standardního systému RAM Mount i na tyčovinu 12mm pomocí dvojice nerezových klem s možností svislé i horizontální montáže navigace.
- není možné měnit orientaci navigace bez přemontování upevňovacích šroubů
- vyrobeno v Německu

Upozornění: aktuální fotografie zobrazují prototyp ve stříbrné verzi!

Vyobrazená navigace a plastový napájecí držák NEJSOU součástí dodávky kovového držáku a kupují se samostatně!


Obrázek (4132)Obrázek (4132)
Obrázek (4134)Obrázek (4134)
Obrázek (4140)Obrázek (4140)
Obrázek (4144)Obrázek (4144)
Diskuze k produktu
Máte otázku? Zajímá vás konkrétní detail? Zeptejte se nás.
Položit dotaz
Nový dotazVaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)NadpisText příspěvku
Zeptat se
Vaše jménoVáš e-mail(E-mail nebude zveřejněn)Text příspěvku
Přidat reakci
PopisDalší informaceObrázkySouvisející produktyDiskuze
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všeNepovolovat cookies